Kutsuottelut_miesten_ja_naisten_liiga_master.png Kutsuottelut_miesten_ja_naisten_liiga_master.png
Yhteisten kutsuotteluiden mainos.
Klikkaa suuremmaksi.
Kaupunginosakohtaisten kutsuotteluiden aikataulu. Klikkaa suuremmaksi.

 

Vehmaisen ja Pirkkalan kutsuottelu Ilves – HIFK on siirtynyt uudelle päivälle ti 27. elokuuta.

Ilveksen jalkapallojaosto on päättänyt tänä vuonna järjestää perinteisten Veikkausliiga- ja Naisten Liiga -kutsuotteluiden lisäksi kaupunginosakohtaiset kutsuottelut futisliigalaisille. Junioriedustusjoukkueiden pelaajat ja Futis-Liigan pelaajat saavat omat kausikortit molempiin sarjoihin, mutta näihin jännittäviin miesten Veikkausliiga-otteluihin toivotamme veloituksetta mukaan myös Futis-Liiga-pelaajien vanhemmat. Tarjolla on huipputunnelmaa ja varmasti kovaääninen kannattajajoukko! Kaikissa peleissä Ilves Futis-Liigan juniorit saattavat Ilves-pelaajat jalkapalloperinteen mukaisesti kentälle. Saattajina toimii kunkin kaupunginosajoukkueen F8-ikäluokka (2011 syntyneet).

Kutsuottelut lähtevät ryminällä liikkeelle jo huomenna perjantaina, kun Ilves kohtaa Ratinassa FC Lahden. Seuraa päivän mittaan Ilveksen Instagram-tarinaa kanavalla @ilves_juniorijalkapallo ja tutustu muutaman saattajan kunniatehtävässä toimivan pojan päivään!

Katso ohesta myös sekä kaupunginosakohtaisten kutsuotteluiden aikataulu että mainos kauden suurimpiin tapauksiin, yhteisiin kutsuotteluihin niin Veikkausliigassa kuin Naisten Liigassa. Tervetuloa mukaan! Tampere on #keltavihreä.