Perinteisissä jalkapallon ”koulujenvälisissä” koulut ottivat toisistaan mittaa rennosti mutta vauhdikkaasti viime viikolla 23.-26. huhtikuuta. Kaupin urheilupuiston tekonurmi tarjosi Ilveksen järjestämälle turnaukselle laadukkaat puitteet.

Jalkapalloa pelattiin turnauksessa hurja määrä: yli 150 joukkuetta ratkoi paremmuuttaan noin 260 ottelussa. Sarjat tehtiin ilmoittautumisten mukaan pääosin niin, että pelaajia riitti erillisiin haaste- ja kilpasarjoihin 3-4-luokkalaisille ja 5-6-luokkalaisille pojille, muuten pelattiin pääosin yhdessä tyttöjen ja yhdessä poikien sarjassa ikäluokkaa kohden.

Löydät turnauksen tulokset täältä. Kiitos kaikille unohtumattomasta urheilutapahtumasta! Tässä kahden innokkaan pelurin pikakommentit paikan päältä sekä tunnelmavideo kentän laidalta.

emilia.jpg topias.jpg

Emilia (Atalan koulu)

Mikä on kivointa koulujenvälisissä? 
“Koko koulun kanssa pelaaminen ja iloitseminen yhdessä.”

Miten pelit meni? 
“Ensimmäinen peli hävittiin, mutta ei se haittaa, kun kaikilla oli kivaa. Seuraava peli me voitetaan, kun me ollaan niin taitavia.”

Harrastatko jalkapalloa seurassa?
” Joo, Ilves T10 -junioriedustuksessa, aikaisemmin pelasin Futis-Liigassa.”

Miksi jalkapallo on kiva harrastus?
“Siinä saa kavereita ja juosta paljon.”

Topias (Etelä-Hervannan koulu)

Miten pelit ovat lähteneet käyntiin?
“Ihan hyvin, Tammelasta otettiin 3-2 voitto. Jäljellä on kaksi peliä Wivi Lönnin koulua ja Kämmenniemeä vastaan.”

Onko joukkueessa seurajoukkuepelaajia?
“Itse pelaan Ilveksessä. Meillä on muitakin Ilveksestä ja lisäksi TPV:stä.

Onko luvassa “derby” (paikallispeli) Pohjois-Hervannan joukkuetta vastaan?
“Ei tällä kertaa.”

Futis-Liigassa pelit jatkuvat läpi kesän! Etsi laajasta korttelitoiminnasta sinulle sopiva ryhmä. Tarjolla on futistoimintaa laajasti 2003-2014 syntyneille tytöille ja pojille sekä muun muassa lapsi-aikuinenryhmiä ja aikuisten harrasteryhmiä.