Ilves Futis-Liigan suursuosion saavuttanut lapsi-vanhempi toiminta jaettiin tänä kesänä kahteen toimintajaksoon. Ensimmäinen toimintajakso on touko-kesäkuu välillä ja toinen heinä-elokuu välillä.

Toisen jakson ryhmiin voi nyt ilmoittautua Futis-Liigan kotisivuilla: https://ilvesfutisliiga.fi/lapsi-vanhempi-toiminta/!

Toinen puolikas lapsi-vanhempi toiminnasta alkaa viikolla 28 ja jakson aikana on luvassa vähintään kahdeksan harjoitusta. Tämän lisäksi perheet kutsutaan edustusjoukkueiden kutsuotteluihin ja toimintaan osallistuva lapsi saa rannekkeen elokuussa Särkänniemessä järjestettävään Ilves-päivään.

Mikäli ensimmäisellä toimintakaudella mukana ollut lapsi ilmoitetaan myös toiselle toimintakaudelle, niin toimintamaksun hinta on 75,00 euroa.

Lapsi-vanhempi ryhmät ovat suunnattu Ilves-perheen pienimmille, eli 3-4-vuotiaille (2019-2018-syntyneet) ja heidän perheilleen.

Lapsi-vanhempi toimintaa järjestetään Kissanmaalla Tapiolanpuistossa, Vehmaisissa Juvelanpuistossa, Tervaslammenpuistossa Vuoreksessa, Laattapuistossa Hervannassa, Pirkkalan Loukonlahdessa, Lielahden nappulakentällä sekä Siivikkalassa.

Tervetuloa mukaan!