Suomen suurin urheiluseura Ilves ry on lanseerannut uuden Ilves-Appin. Ilves-Appi on mobiili jäsenkorttisovellus, joka on valmiina käytettäväksi missä ja milloin vain. Ilves-Appi, mobiilijäsenkortti korvaa vanhan perinteisen muovisen jäsenkortin. Ilves-Appi on räätälöity seuratoimintaan, joten siinä on otettu huomioon kaikki seurojen sidosryhmät: niin jaostot, joukkueet, pelaajat, vanhemmat kuin yhteistyökumppanitkin.

Futis-Liigaan rekisteröityneiden ja 17.4  mennessä toimintamaksunsa maksaneiden junioreiden tiedot päivitetty on seuran jäsenrekisteriin.  Näiden junioreiden osalta Ilves APP mobiilijäsenkortti on nyt ladattavissa sovelluskaupoista. 

Ilves-Appin aktivointi on todella nopea toimenpide: sovellus ladataan sovelluskaupasta ja rekisteröitymisen yhteydessä tehdään taustalla jäsenrekisteristä tunnistautuminen automaattisesti. Futis-Liigan ilmoittautumisten osalta henkilötietojen siirto jäsenrekisteriin tehdään asteittain ja kootusti alkaen 19.4. viikon välein (26.4, 3.5, jne.) Eli kun pelaaja on rekisteröitynyt Futis-Liigan toimintaan ja maksanut toimintamaksun, niin hänellä on Ilves-App rekisteröitymisoikeus ja käyttöönotto mainittujen päivien mukaisesti. Rekisteröitymisen jälkeen pääset käyttämään jäsenkorttia jatkossa ilman erillistä tunnistautumista. 

Jäsenkortin ominaisuuksina näet ja päivität omat jäsentietosi, saat näkyville koko Ilveksen ajankohtaiset uutiset, tapahtumat ja yhteystiedot

Etuja vanhemmille ja pelaajille, sekä parempaa yhteistyökumppanin huomioimista

Ilves-Appi tuo yhteisön edut heti saataville. Etuja voi hyödyntää näyttämällä korttia omasta puhelimesta. Edut voivat olla kertaluontoisia, jatkuvia tai vaikkapa 100 nopeimmalle. Edut ovat sovelluksessa näkyvillä, jolloin niitä muistetaan paremmin hyödyntää asioidessa yhteistyökumppanien kanssa.

Lisätietoja:

Jouko Rautanen Ilves ry
appi(at)ilves.fi