HUOM! Tämä on päivittyvä uutinen Ilves Futis-Liigaan liittyen. Seuraamme koronavirustilannetta ja reagoimme muuttuviin tilanteisiin tarvittaessa. Päivitykset tiedotetaan myös sosiaalisen median kanavissamme. 

Koronavirus myllertää maailmaa ja se vaikuttaa luonnollisesti myös Ilves Futis-Liigan toimintaan.

Futis-Liigan kauden 2020 toiminta käynnistyy seuraavasti: 

  • Toiminta käynnistyy viikolla 23 ma 1.6. alkaen kaikilla 4 alueella ja 13 kaupunginosassa ja jatkamme syksyyn saakkaEli kilpailutoimintaa on käynnissä myös heinäkuussa.
  • Pelien ja harjoitusten määrä pyritään pitämään samana kuin aiempinakin vuosina (koronavirusepidemian rajoitusten sallimissa olosuhteissa).
  • Tarkemmat turnausajankohdat tiedotamme myöhemmin.
  • Lapsi+ vanhempi -ryhmät sekä naisten harrasteen toiminta käynnistyvät myös kesäkuussa. Ilmoittautuminen niihin on avoinna.
    Ilmoittautuminen toimintaan on avoinna koko ajan, mutta venytimme laskujen eräpäiviä 31.5. saakka.

    • Tässä taloudellisessa tilanteessa arvostamme jos pystyt toimintamaksun maksamaan ennen eräpäivää, mutta ymmärrämme täysin, jos se ei ole mahdollista. Olemme tehneet kautta varten suuria taloudellisia satsauksia, kuten esimerkiksi tilaamalla varustepaketit varastoon, joten kaikenlainen taloudellinen jousto on tervetullutta. Tärkeintä kuitenkin on, että ilmoittaudut mukaan, jotta osaamme varautua pelaajamääriin ja pystymme suunnittelemaan toimintaa tehokkaasti. Ilmoittautuminen ei sido toimintamaksun maksamiseen, ennen kuin toimintaryhmien aloitus on varmaa.

Ilmoittaudu Futis-Liigaan osoitteessa https://www.ilvesfutisliiga.fi/37040 !

Tehdään tästä upea futiskesä yhdessä!

Tiedotamme tilanteesta verkkosivuillamme www.ilvesfutisliiga.fi sekä sosiaalisen median kanavissamme:

Liikutaan kotona ja pihapiirissä!

Kauden alkua odotellessa on tärkeää harjoitella omatoimisesti kotona tai kotipihalla. Tässä muutama vinkki siihen, miten saat päivän kivasti kulumaan. 

Tai sitten voit tehdä jotakin hieman tavallisesta poikkeavaa, kuten pompotella vessapaperirullalla! 😊  

fi-harjoite1.jpg