Ilves jalkapallon valmennusosaamisen kehittäjänä (VOK) toimii Petri Plym (vas.)!

Palloliiton hallitus on päättänyt elokuussa järjestetyssä kokouksessaan valmennusosaamisen kehitystuista. Tukea päätetiin jakaa yhteensä 30:lle eri seuralle peräti 400 000 euron verran ja Ilves löytyy näiden seurojen joukosta!

Valmennusosaamisen kehittämistuella (VOK) pyritään parantamaan valmennuksen laatua ja lisätä koulutettujen valmentajien määrää seurojen arjessa. Aiemmat Tutor– ja Seurayhteisön valmennusosaamisen kehittämistuki (SVOK) yhdistyvät näin olleen yhden yhteisen VOK-nimen alle.

Ilveksen päätoimisena valmennusosaamisen kehittäjänä toimii kokenut ilvesläinen, E-poikien ikäluokan päävalmentaja Petri Plym. VOK:n vastuulla on muun muassa valmennusosaamisen kehittäminen niin omassa kuin myös yhteistyöseuroissa sekä Palloliiton koulutusten järjestäminen.

Yhteensä 400 000 euron tukea jaettiin kahden eri suuruista, joista pienempi summa on 7500 euroa ja suurempi summa taas 25 000 euroa. Suurempaa tukisummaa pystyivät hakemaan Palloliiton laatujärjestelmän tasoilla 3, 4 ja 5 olevat seurat.

Tasolla 5 oleva Ilves sai juuri tämän 25 000 euron summan. Muita suuremman tuen saaneita seuroja ovat FC Honka, FC Inter, FC Lahti, HJK, KuPS, RoPS, SJK-juniorit sekä VPS-juniorit.

Tiedot ovat Palloliiton uutisesta, jonka voi lukea kokonaisuudessaan tästä: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/seuroille-400-000-euroa-valmennusosaamisen-kehittamistukea-osaavien-valmentajien.