Rekisteröityminen Suomen suurimpaan jalkapallon kortteliliigaan, Ilves Futis-Liigaan, alkaa huomenna keskiviikkona 6. maaliskuuta kello 12, ja sata ensimmäistä ilmoittautujaa saa yllätyslahjan! Odotettavissa on jälleen yhteensä noin 4 000 innokkaan pelurin ilmoittautuminen mukaan pelaamaan ja harjoittelemaan futiskesänä 2019! Tämä on jo Futis-Liigan 44. toimintavuosi.

Ilveksen jalkapallojaoston Yksi yhteinen Ilves -strategian mukaisesti on linjattu, että seuran jalkapallojoukkueiden peliasut (paidat, sukat ja shortsit) ovat yhtenäiset kaikilla joukkueilla Futis-Liigasta miesten Veikkausliiga-joukkueeseen siten, että peliasujen väreinä ovat keltainen ja vihreä.

 

Viime kesänä Futis-Liigassa koettiin jälleen kerran lukuisia unohtumattomia hetkiä, kuten osoittavat tilastot viime kesän Pihlajalinna-peli-illoista. Peli-iltojen ohella pelataan sarjat vanhemmissa junioreissa, ja sen lisäksi tarjolla on miesten ja naisten harrastetoimintaa sekä lapsi+vanhempi-ryhmät. Tänä vuonna pelitoimintaa on tarjolla 2003-14 syntyneille tytöille ja pojille ja lapsi+vanhempi-ryhmissä 2015-16 synteille pikku-Ilveksille ja heidän vanhemmilleen.

Photo_05-03-2019_10.33.25.jpg