Lauantaina 15. lokakuuta Pohjoisen alueen talvitoiminnan treenit järjestettiin poikkeuksellisesti Pyynikin stadionilla. Normaalisti harjoitukset ovat Kaupissa.

 

Ilves Futis-Liigan talvitoiminta tarjoaa innokkaille harrastepelaajille lisäharjoittelua talvikauden ajaksi. Kausi käynnistyi pari viikkoa sitten ja osassa talvitoiminnan ryhmissä on edelleen tilaa. Ilmoittautumislomakkeesta näkee, onko kyseisessä ryhmässä vielä tilaa. Mukaan ryhmiin voi ilmoittautua täällä: https://ilvesfutisliiga.fi/futis-liigan-talvitoiminta/.

 

Mitä Futis-Liigan talvitoiminta pitää sisällään?

Talvitoiminnassa harjoitellaan jalkapalloa, pelataan ja pidetään yhdessä hauskaa hyvässä valmennuksessa.

Talvitoiminnan parissa on saman verran harjoituspaikkoja sekä tytöille että pojille. Toimintaa järjestetään neljällä alueella. Syksyllä ja keväällä harjoituksia on kahdesti viikossa, sydäntalvella kerran viikossa saliolosuhteissa.

Syksyn ja kevään aikana harjoitukset pidetään ulkona ja kentät ovat ainakin syyskaudella: Ilves-kenttä (Etelä), Kaupin urheilupuisto (Pohjoinen), Ikurin tekonurmi (Länsi) ja Kaukajärven tekonurmi (Itä).

Talvitoimintaa pyörittävät Ilves Futis-Liigan aluevalmentajat sekä seuran palkkaamat tutorvalmentajat. Tärkeää roolia näyttelevät myös vapaaehtoiset vanhempivalmentajat. Aluevalmentajat ja tutorvalmentajat opastavat samalla vanhempivalmentajia, jotka saavat oppia ja voivat halutessaan hyödyntää valmiita harjoitussuunnitelmia kesän Futis-Liigan toiminnassa ja omissa kaupunginosajoukkueissaan.

Talvitoiminnan ryhmät ovat täyttyneet mukavasti, mutta varsinkin tyttöjen ryhmissä Idän, Lännen ja Pohjoisen alueilla on vielä tilaa jonkun verran!

 

Huomioithan, että talvitoiminnan harjoitukset huilaavat syyslomaviikon (17.10.-23.10. välisen ajan). Harjoitukset käynnistyvät jälleen keskiviikkona 26. lokakuuta. Talvitoiminnan kausi kestää 8. huhtikuuta 2023 asti.

 

IMG 1488

Talvitoiminnan parissa pääsee harjoittelemaan ja pelaamaan oman ikäisten kanssa talvikaudenkin aikana.