Siivikkala futaa -tapahtuma aiotaan järjestää myös tulevaisuudessa. Kuva: Arttu Similä.

 

Ilves Futis-Liigan Siivikkalan kaupunginosa järjesti kesällä 2022 yhdessä Siivikkalan Nuorten kanssa tapahtuman, jossa vietettiin yhdessä laatuaikaa Siivikkalan uutuutta hohkavalla kentällä ja pelattiin muun muassa Siivikkala futaa -turnaus.

 

Siivikkalan kaupunginosa päätti lahjoittaa tapahtumasta saadun tuoton Ilveksen HOPA-rahaston hyväksi, jonka avulla tuetaan taloudellista tukea kaipaavia nuoria: https://ilvesfutisliiga.fi/hopa-rahasto/.

Siivikkalan Futis-Liigasta kesän tapahtumaa kommentoi valmentajana sekä yhdyshenkilönä toimiva Mika Sirkiä seuraavanlaisesti:

”Tosiaan järjestettiin alkukesästä yhdessä Siivikkalan Nuorten kanssa yhteinen perhetapahtuma, jossa yksi olennainen osa oli Lännen alueiden välinen Siivikkala futaa- jalkapalloturnaus. Pelaajia mukana oli kolmisensataa ja tapahtuma kaikkinensa keräsi suurta arvostusta. Tapahtuma osaltaan oli Villin Lännen tyylinen ja jalkapalloturnauksen lomassa esiintyi esimerkiksi lastenbändi Orffit. 

Tapahtumassa oli meillä kaikkien muiden ruokakojujen keskellä makkarapiste, jota hoidimme. Siitä saaduilla tuotoilla mietittiin pitkään Lännen aluepäällikkö Paula Turtosen kanssa, että miten saisimme hyödynnettyä tuottoa alueen futisliigalaisille jotenkin.

Paula keksi hyvän tavan hyödyntää tämä tuotto ja HOPA-järjestön kautta se menee varmasti niille, jotka sitä eniten tarvitsevat ja saadaan tyytyväisiä lapsia mukaan Ilves Futis-Liigaan.

Tuotto/lahjoitus oli yli 300 €, joka HOPA-rahastolle meni. Kun tästä oman alueemme toimihenkilöille kerroimme, olivat kaikki mukana asian tiimoilta, että näin kannattaa tehdä. Siitä iso kiitos Siivikkalan toimihenkilöille.  

Siivikkala futaa- tapahtuma tullaan jatkossakin järjestämään ja näin saamme uudelle kentällemme näkyvyyttä ja alueen lapsia mukaan Futis-Liigan toimintaan. Turnaus toki vaatii työtä, mutta onneksi meillä on aktiivinen toimihenkilöryhmä Siivikkalassa tapahtumia tekemässä.”

 

Iso kiitos lahjoituksesta sekä hienosta työstä, Ilves Futis-Liiga Siivikkala!

 

IMG 20221012 WA0007

Siivikkalassa futattiin ja heiteltiin ylävitosia kesäkuussa. Kuva: Arttu Similä.