Talvitoiminnan loppiaisturnaus Jalitsussa

Torstaina ja perjantaina Jalitsu-hallissa on vilinää ja vilskettä koko päivän, kun siellä pelataan talvitoiminnan turnausta. Mukana on yhteensä 22 joukkuetta ikäluokista 2008-2011. Mukana turnauksessa on myös Ilveksen yhteistyöseurojen joukkueita: joukkueet

vilho_pieni.JPG

Torstaina hulinan keskeltä tavoitettiin myös muutama pelaaja kommentoimaan omia kokemuksiaan. 2008 syntynyt Ilves pelaaja Vilho kertoi, että turnauksessa on ollut hauskaa ja kahdesta pelistä kertynyt kaksi voittoa. Kivointa turnauksessa hänen mielestään turnauksessa on ollut maalinteko. Seuraavan ottelun hän tosin aloittaa maalivahtina, mutta pääsee myös siinä pelissä pelaamaan kentällä. Kummatkin roolit ovat hänen mielestään hyviä. Vilhon suosikki pelaaja on Messi ja hänen omat tavoitteensa ovat Suomen maajoukkueessa ja Ilveksen edustusjoukkueessa ja haaveena pelata maailmanmestaruuskisoissa.

 

aaro_ja_niklas.JPG

Paikalta löytyi myös 2010 syntyneet Leki-Futiksen Niklas ja Aaro. He olivat samoilla linjoilla Vilhon kanssa, että kivaa on ollut. Molemmat olivat myös sitä mieltä, että parasta on ollut, että saa pelata. Siihen vielä Niklas lisäsi, että on kivaa kun ”saa vetää tykäreitä”. Tulevaisuudeltakin pojat toivoivat, että pääsisivät pelaamaan paljon. Harjoituksia heillä on koko talven, mutta ne ovat pääasiassa salissa niin nyt oli kiva päästä pelaamaan taas tekonurmelle. Niklas kertoi, että hänen suosikki pelaaja on Aaro, mutta myös Messi on yksi suosikeista.

Poikien fiiliksiä katsoessa turnauksessa vaikutti oleva oikein hyvä meininki ja kaikilla oli hauskaa!