Pääyhteistyökumppani K-Citymarket Turtola jakoi Ilvekselle K-Plussatukea yli 30 000 euron verran. Tuen kohteesta järjestettiin avoin äänestys, joka oli auki parin viikon ajan. Äänestys päättyi huhtikuun viimeinen päivä.

Vaihtoehtoina äänestyksessä olivat valmennusosaamisen kehittäminen, erityisesti Ilveksen aloittavissa ikäluokissa, Ilves Futis-Liigan aluevalmentajamallin jatkaminen ja Leinolan kentän olosuhteiden kehittäminen.

Äänestys oli äärimmäisen tiukka, sillä voiton vienyt valmennusosaamisen kehittäminen voitti Leinolan kentän kehittämisen 0,8 prosenttiyksiköllä! Valmennusosaamisen kehittäminen keräsi yhteensä 36,7 prosenttia äänistä, kun Leinolan kentän kehittäminen otti 35,9 prosenttia äänistä. Futis-Liigan aluevalmentajamallin jatkaminen sai 27,4 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

Kunnioitamme äänestystulosta ja suuntaamme kehitystoimiamme entisestään aloittavien ikäluokkien valmennusosaamisen kehittämiseen. Valmentajat ovat seuramme tärkeimpiä voimavaroja ja heille kohdistuva tuki tuottaa parhaassa tapauksessa entistä parempia Ilves-pelaajia. Leinolan kentän ja Futis-Liigan aluevalmentajamallin kehittämiseen on panostettu viime vuosina ja pidämme niiden jatkokehittämisen myös mielessä.

Iso kiitos kaikille äänestäneille!