Futis-Liigan toiminnasta jo aiemminkin tutuksi tullut Valtteri Kannosto jatkaa Futis-Liigan parissa tittelillä seuratyöntekijä. Valtteri hyppää Ilves Futis-Liigan johtaja Pekka Huikurin ja Futis-Liigan kehityspäällikkö Henri Karhusen avuksi.

Uudessa roolissa Valtterin vastuualueena on muun muassa Futis-Liigan aluejoukkueikäisten toiminnan koordinointi ja U9-ikäluokkien pelitapahtumien organisointi sekä muita operatiivisia tehtäviä.

Näiden tehtävien lisäksi Valtteri jatkaa edelleen ohjaajana Ilveksen pyörittämässä ilta- ja aamupäiväkerhotoiminnassa Messukylän koululla.

Esitellään hieman uutta Suomen suurimman kortteliliigan seuratyöntekijää, joka tykkää niin pallopeleistä kuin laulamisestakin!

”Olen Valtteri, 29-vuotias ja ylpeästi nokialainen! Ilveksellä olen työskennellyt jo kahdeksan vuotta erinäisissä hommissa. Vapaa-aika kuluu pääasiassa futsalia pelatessa ja viikonloppuisin karaokea laulaessa.”

Mitä uuteen työnkuvaan siis kuuluu, missä sinuun voi jatkossa törmäillä?

”Uusi työnkuva varmasti muodostuu vielä tarkemmaksi tulevien kuukausien aikana, mutta tarkoitukseni on olla ’Henkan’ ja Pekan apuna Futis-Liigan pyörityksessä ja vapauttaa heiltä työtaakkaa. Tällä hetkellä itselläni on työn alla aluejoukkueiden tulevan kesän suunnittelu ja syysloman Futisleiri Vuoreksessa. Olen myös osan työajastani Messukylän iltapäiväkerhossa toisena vastuuohjaajana.”

Miten olet päätynyt alun perin Ilvekselle töihin?

”Olin aikanaan työharjoittelussa Messukylän koulussa, jossa oli jo silloin Ilveksen järjestämä iltapäiväkerho. Tein harjoitteluun liittyviä näyttöjä myös iltapäiväkerhossa, jonka jälkeen minua pyydettiin iltapäiväkerhoon töihin. Sitä kautta alkoi työura Ilveksessä ja vuosi vuodelta työnkuva hieman kasvanut ja muuttunut.”

Mitä kaikkea olet ennättänyt tehdä iltapäiväkerhon lisäksi?

”Erilaisia hommia on ollut todella paljon. Iltapäiväkerho on kulkenut mukana koko ajan, kun Ilveksessä olen työskennellyt, mutta sen rinnalla hommia on ollut monipuolisesti! Esimerkiksi Pihlajalinna peli-illat, koulujenvälisten järjestäminen, talvitoiminnan pyörittäminen, erilaisilla leireille ohjaajana oleminen yms.”

Ilves Futis-Liigan johtaja Pekka Huikuri oli tyytyväinen kun yhteisymmärrys Valtterin kanssa löytyi ja Futis-Liigan voimakaksikko saa lisäapuja.

”Erittäin mukava saada Valtteri operatiiviseen toimintaan mukaan. Ilves Futis-Liiga kasvaa koko ajan, niin tarvitaan vahvistusta ja enemmän käsiä toiminnan pyörittämiseen. Tervetuloa Valtteri!”