Suomen suurimman kortteliliigan uuden kauden aloitus lähestyy!

Ilves Futis-Liigan harjoitusvuorot julkaistaan ensi viikolla ja toiminta pyritään käynnistämään viikolla 16.

Futis-Liigan toimintaa järjestetään ympäri Tamperetta, Siivikkalassa ja Pirkkalassa. Toimintaa on tarjolla 3-4-vuotiaiden lapsi-vanhempi ryhmistä alkaen, 5-13-vuotiaiden pelitoimintaan ja 14-17-vuotiaiden aluejoukkuetoimintaan aina aikuisten harrasteryhmiin saakka.

Tällä hetkellä Futis-Liigan uudelle kaudella kaivattaisiin erityisesti tyttöpelaajia kaikkiin ikäluokkiin sekä vanhempia pelureita aluejoukkuetoimintaan!

 Aluejoukkuetoimintaa on tarjolla:

  • 2008–2009-syntyneille tytöille
  • 2006–2007-syntyneille tytöille
  • 2009-syntyneille pojille sekä
  • 2007–2008-syntyneille pojille

Aluejoukkueille määritellään harjoitusvuorot omalla alueella sijaitsevilta tekonurmi- ja nurmikentiltä. Aluejoukkuetoimintaa järjestetään kaikilla neljällä Futis-Liigan alueella, oman alueen voi tarkistaa täältä: https://ilvesfutisliiga.fi/futis-liigan-aluejako-2023/.

Joukkueilla on harjoitukset kaksi kertaa viikossa, joista toinen on arkena ja toinen viikonloppuna. Aluejoukkueiden kilpailutoimintaan pyritään saamaan yhteistyöseurojen joukkueita mukaan.

Kun olet ilmoittautunut mukaan Futis-Liigan toimintaan, niin saat nopeammin tietoa kauden aloituksesta. Huomioithan, että mikäli harjoitusvuorot eivät sovi, niin ilmoittautumisen Futis-Liigaan voi perua veloituksetta siihen saakka, kunnes adidas-peliasu on tilattu.

Ilves Futis-Liigan toimintaan ovat tietenkin tervetulleita kaikki pelaajat. Kaudelle 2023 pääsee ilmoittautumaan tätä kautta: https://ilvesfutisliiga.fi/ilmoittaudu-mukaan-kesa-2023/.

Tervetuloa mukaan Suomen suurimman kortteliliigan toimintaan!

Futis Liiga myos tytot pelaa ig portrait

Myös tytöt pelaa Futis-Liigassa!