Ilves x OrsaSport Potkutekniikka® -leiri järjestetään Vuoreksen Ilves-kentällä 1.-2. elokuuta.

Ilves tekee yhteistyötä Eeva-Maria Saaren kanssa yksittäisten pelaajien kanssa ja nyt yhteistyö mahdollistaa huippuoppia kaikille halukkaille potkutekniikkaleirin muodossa Tampereella. Potkutekniikkaleiri järjestettiin Tampereella myös viime vuonna ja se koettiin oikein onnistuneeksi.

Eeva-Maria Saari on työskennellyt satojen junioripelaajien kanssa kahdentoista vuoden ajan ympäri Suomea potkutekniikkaleireillä ja yksityistunneilla. Saari on tunnettu myös usean suomalaisen huippujalkapalloilijan henkilökohtaisena potkutekniikkavalmentajana ja hän on työskennellyt isojen eurooppalaisseurojen ja huippuakatemioiden pelaajien kanssa (Espanja, Hollanti, Portugali).

Maanantaista tiistaihin järjestettävä leiri on suunnattu kaikille 8-15-vuotiaille (2016-2008-syntyneille) tyttö- ja poikapelaajille, pelipaikkaan ja seuraan katsomatta.

Potkutekniikkaleirin hinta on 170€. Hinta sisältää aina kahdet harjoitukset päivässä OrsaSport Potkutekniikka® Eeva-Maria Saaren ja OrsaSportin oman koulutetun valmennustiimin johdolla, leiripaidan, vakuutuksen ja lämpimän ruuan sekä paljon mukavaa jalkapalloaiheista tekemistä.

Toiminta-aika leirillä on tiistaina kello 11-16 ja keskiviikkona kello 10-16.

Potkutekniikkaleirille pääsee ilmoittautumaan täältä: https://bit.ly/potkutekniikka23.

Huomioithan, että leirille on paikkoja vain rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan hyvissä ajoin!