GOGO Liikuntakeskus on mukana tekemässä hyvää! GOGOn mielestä liikkuminen ja harrastaminen on kaikkien etuoikeus, ja siksi liikuntakeskus haluaa tukea vähävaraisten lasten harrastustoimintaa Ilves jalkapallon kanssa. 

GOGOlla on käynnissä 12 Days of Fitness -kampanja, jossa on mahdollisuus päästä treenaamaan GOGOlla 12 peräkkäistä päivää vuoden 2022 loppuun mennessä. Ilves-verkostolaiset saavat ladattua treenikortin ilmaiseksi verkkokaupasta koodilla 12DAYS! Kortti on aktivoitava GOGO Liikuntakeskuksissa viimeistään 31.12.2022 mennessä. Sen käyttö ei sido mihinkään. Lisätiedot täältä: gogo.fi/12-days.

12 päivän treenijakson aikana jäseneksi liittyminen kannattaa, sillä sen avulla saat loppuvuoden treenit hintaan 0 € (kun liityt 12 kk sopimuksella). Lisäksi GOGO lahjoittaa kaikista GOGO Liikuntakeskuksen uudeksi jäseneksi liittyvistä Ilves-verkostolaisista 10 € Pidetään Kaikki Kentällä -kampanjaan. Muistathan mainita Ilves jalkapallo -verkoston liittymisen tai kokeilujakson aktivoinnin yhteydessä!

Kampanja koskee seuraavia jäsentyyppejä:
• Kokoaikajäsenyys 12 kk sopimuksella 60 €/kk (norm. 65 €/kk)
• Vuosijäsenyys 660 € (maksa 11kk, saat 12kk) (norm. 715€)

Kampanja on voimassa vuoden 2022 loppuun saakka.

GOGO on täyden palvelun liikuntakeskus, joka liikuttaa asiakkaitaan rikkaammin ja rakkaammin. GOGOlta löytyy upeat isot kuntosalitilat, Tampereen laajin ryhmäliikunta, maksuton lastenhoito, pysäköintiedut, pienryhmiä ja kursseja, PT-palvelut ja vaikka mitä muuta. Liikuntakeskuksemme sijaitsevat Hämeenpuistossa, Hämeenkadulla sekä Hervannassa. Verkkosivuille pääsee täältä: www.gogo.fi.

Ilveksen Pidetään Kaikki Kentällä -kampanjasta voi puolestaan lukea lisää esimerkiksi täältä: https://ilvesfutisliiga.fi/ilves-jalkapallo-kutsuu-yritykset-mukaan-pidetaan-kaikki-kentalla-kampanjaan-tukemaan-vahavaraisten-lasten-ja-nuorten-harrastustoimintaa-etteplan-mukana-talkoissa/.