Joka vuosi suosiotaan entisestään kasvattavaan lapsi-vanhempi toimintaan ilmoittautuminen on nyt avoinna! Samalla aukesi ilmoittautuminen myös aikuisten harrastejoukkueisiin!

Ilmoittautumaan pääset Futis-Liigan sivuilta: https://ilvesfutisliiga.fi/ilmoittaudu/.

Lapsi-vanhempi toiminta

Lapsi-vanhempi toiminnan suureen kysyntään on nyt vastattu ja toimintaan on luotu lisää ryhmiä. Lapsi-vanhempi toiminta jakautuu kesällä kahteen eri jaksoon, joihin molempiin kuuluu kahdeksan harjoitusta, Särkänniemi-päivä elokuussa sekä pääsy yhteen miesten ja naisten kesän kotiotteluun. Molempiin jaksoihin on mahdollista ilmoittautua, eli harjoituksia voi tulla kesän aikana peräti 16 kappaletta!

Lapsi-vanhempi toiminnasta vastaava Tiia Rajala kertoi lisää kesästä.

”Lapsi-vanhempi ryhmät ovat vuodesta toiseen ollut todella suosittuja ja ryhmät ovat täyttyneet nopeasti.

Toiminta jaetaan nyt niin, että alkukesästä käynnistetään ensimmäinen 8 viikon setti ja loppukesästä toinen samanlainen. Tämä mahdollistaa sen, että useampi perhe pääsee mukaan ja saa yhteisen harrastuksen kesäksi sekä sen lisäksi perheillä on mahdollisuus myös osallistua molempiin kesän ryhmiin, jolloin lapsi saa itselleen koko kesäksi säännöllisen harrastuksen ja laajemman kokemuksen jalkapalloilusta!”

Kesän lapsi-vanhempi ryhmät:

Pirkkala

Vuores

Hervanta

Kissanmaa

Vehmainen

Lielahti

Siivikkala

Aikuisten harrastejoukkueet

Aikuisten harrastejoukkueita Ilveksestä löytyy niin miesten kuin naistenkin puolelta. Toiminta on suunnattu niin vanhoille kuin uusille pelaajilla lajin parissa. Lue lisää aikuisten harrastusmahdollisuuksista kotisivuilta: https://ilvesfutisliiga.fi/aikuisten-harrastetoiminta/.

Jokaiselle tuhannennelle Futis-Liigaan ilmoittautuneelle jaetaan perhelippu vapaavalintaiseen miesten edusjoukkueen otteluun Ratinaan kaudella 2022. Perhelippuun kuuluu myös asiaan kuuluvat tarjoilut tapahtumassa.

Tervetuloa mukaan Futis-Liigan kaudelle 2022!